Heipsan!

En ole taas vähään aikaan jaksanut mitään päivitellä kun välillä tuntuu ettei valmista tuu sitten millään. Ensinnäkin miedän laatottaja, putkari ja sähkäri yms. asentajat omaavat erittäin omituisen käsityksen aikatauluista ja niiden pitävyydestä ja se on varsinkin mulle tuottanut harmaita hiuksia oikein urakalla. Laatottaja jos sanoo tulevansa maanantaina, se ei suinkaan tarkoita seuraavaa maanantaita vaan voi olla esim. kolmen viikon päästä. Ja kaikki ulkopuolinen työvoima on ihan samanlaisia

Toinen murheenkryyni on ne mun valitsemat laatat, niitä kun ei saa enää tai niissä on tosi pitkät toimitusajat joten laatat lähti vaihtoon pesutilojen lattialaattaa lukuunottamatta. Arvatkaa vaan oliko vaikeaa löytää samantyylistä seinälaattaa kylppäriin?? No, Rtv:stä löyty sitten sopiva, mutta aika paljon kalliimpi..

Mutta jos jotain huonoa niin hyvääkin: Meidän kalusteet tuli tiistaina 15.6 Puustellilta ja ainakin noin pintapuolisesti kaikki näytti olevan sitä mitä pitikin ja ehjiä. Kalusteita ei päästä vielä laittamaan paikoilleen edellä mainittujen henkilöiden saamattomuudesta johtuen. Mutta ehkä ensi viikolla sitten ainakin keittiötä päästään laittamaan?

Laatottaja kävi keskiviikkoiltana ja pikkasen kuittailin aikatauluista niin johan rupes tapahtumaan. Ei mennyt ku muutama tunti niin keittiön lattia oli laatoitettu! Pikkasen yllätyin, tällä kertaa positiivisesti.

Saatiin myös talo maalattua ensimmäistä kertaa ulkoapäin, kiitos loistavalle talkootyövoimalle. Muutama kohta ihan korkeimmista kohdista on vielä maalaamatta, ne maalataan ensi viikolla kun saadaan korkeita paikkoja kammoamaton henkilö paikalle.