Heinäkuun helteet painaa päälle, mutta silti ollaan saatu tontilla paljon aikaiseksi. Mökki ja traktorivaja on purettu kokonaisuudessaan ja aloituskokouskin pidetty. Nyt saa sitten alkaa kaivamaan pohjia ja tekemään perustuksia. Aika paaljon tontilla on vielä hommaa ennen perustuksia. Yhdestä rinteestä pitäisi kaataa puita jotta saadaan meidän jätevesisysteemit laitettu paikoilleen. Sen lisäksi pitäisi raivata lautoja ja muita rojuja vähän vähemmän syrjään keskeltä tonttia.

Asuntomessuille ollaan menossa maanantaina katselemaan vinkkejä ja idiksiä omaan sisustukseen. Aika hyvin mulla on hallussa kyllä noi pintamateriaalit. (Nehän ne on tärkeimmällä sijalla tässä vaiheessa ;) ) Toivottavasti ei vaan tuule paperitehtaalta päin =D

Keittiösuunnitelmiakian ollaan kilpailutettu. Aika paljon on kyllä hintaeroa varsin samantyylisissä keittiö - ja muissa kalustekokonaisuuksissa. Onko niillä sitten loppu peleissä niin paljon eroa toimivuudessa ja laadussa? Ei olla siis mitään Ikea kamaa ostamassa vaan ihan kunnon kaappeja.