Ens viikon keskiviikkona kello 7 se sitten saapuu täysperävaunurekan kyydissä Onneks mulla on iltavuoro niin pääsen paikan päälle ihmettelemään miten se mahtuu tulemaan meidn tontille.

Talotehtaan edustaja kävi ihmettelemässä ja mittailemassa tontilla ja oli sitä mieltä, että tontti on nuppipaikka. Eli talo tuodaan isommalta tieltä kahdessa erässä, koska täysperävaunullinen ei mahdu kääntymään. Mutta käypi se kuulemma niinkin.

Yllätys oli sunnuntaina melkoinen kun Jukkatalon paku käänty tontin pihaan. Sieltä tuli pari asentajaa etukäteen katselemaan paikkoja ja sopimaan asennuksen aloituksesta. Asennus alkaakin jo samana päivä kun talo tulee. Elementit puretaan suoraan kuormasta paikoilleen ettei niitä tartte varastoida montaa päivää. Sopii meille, oltiin siinä uskossa, että asennus alkaa vasta 5.10 alkavalla viikolla.

Muuten tontilla kaikki on mallillaan, tänään mies ja appiukko muutaman apurin kanssa asensi 10 kuution vetoisen umpisäiliön valmiiksi maahan. Harmaiden vesien pömplit onkin jo olleet asennettuina jokusen tovin. Porakaivon kaivajat tulee sitten lokakuun puolen välin paikkeilla tontille hommiin.