No niin, vihdoinkin sain kuvia tontilta. Tajusin, että voin siirtää puhelimella otetut kuvat koneelle ja edelleen blogiin.

Eli viime tiistaina tontille saapui lavetin kyydissä tällainen härveli:

Pikku-ukko oli kyllä ihmeissään ja innoissaan mokomastakin härvelistä  Meillä on aika kivinen tontti ja olinkin aika ihmeissäni kun kaivuri pääsi keskiviikkona kaivelemaan, niin pohjat oli iltaan mennessä kaivettu lähestulkoon:

Seuraavana päivänä sitten alkoi armoton soraralli ja tontille tuli 11 kuormaa soraa. En halua edes tietää paljon se maksoi  Mies pääsi hommiin mukaan ja täryttimellä tasoitti hiekkaa tiiviiksi. Lopputulos näyttää nyt tältä:

Kuvan takareunassa näkyy meidän konttori  Nyt viikonlopun aikana timpuri tekee anturalaudotuksen ja alkuviikosta alkaa sitten itse perustusten teko. Perustukset tekee ulkopuolinen timpuri, koska muuten me ei saada perustuksia ajoissa valmiiksi. Alunperinhän meidän piti tehdä ne itse ( = mies ja appiukko tekee, minä olen työnjohtaja  ) Mies tekee sitten ulkopuoliset salaojitukset yms. Onhan tässä vielä yli kuukausi aikaa ennen kun talo tulee.