Tänään mies sai appiukon kanssa tehtyä perustukset valmiiksi. Nyt ei sitte muuta kun taloa odottamaan. Tässä odotellessa sähkäri tulee laittamaan putket yms. systeemit valmiiks lattian valua odotellessa.

Jouduttiin vaihtamaan sähkäri, jota talotehtaan edustaja muuten suositteli, toiseen koska kyseinen herra ei vissiin ehdi tulla tekemään sovittuja hommia. Mies sai hänet kiinni jokunen päivä sitten ja sillon hän sanoi että laittakaa itse jotkut raudat ettei viitsi niiden takia tulla tontille Sen jälkeen sähkäri ei ole vastannut puhelimeen eikä meiliin. Olisi voinut reilusti sanoa ettei ehdi jos on niin paljon hommaa. Onneksi saatiin timpurin kautta toinen sähkäri joka tulee huomenna tekemään putkitukset tms. Huomaatteko etten ymmärrä rakentamisesta yhtään mitään ??  Mutta mä odotakin sitä vaihetta kun pääsen laittamaan tapetteja yms. näkyviä juttuja paikoilleen.

Lisäilen kuvia perustuksista jos mies on niitä muistanut ottaa.

Nyt tämä on vähän aikaa tällaista odottelua, onneksi enää kolme viikkoa ja sitten pääsen minäkin osallistumaan ainakin siivoomiseen jos en muuhun.