Vihdoin ehdin tännekkin jotain kirjoitella. Uusi työ on pitänyt erittäin kiireisenä ja ei kyllä raksaltakaan hommat lopu vaikka meillä kyllä on sellanen työnjako että mies hoitaa raksan ja mä kodin ja lapset. Eli ite en oikeestaan raksalla oo tehny mitään. Mä en oikeen osaa siellä mitään duunata, odotan et pääsen sisähommia tekemään. Kyllä mulla pensseli ja laastikauha pysyy kädessä.

Talo siis on pystyssä ja käyttöullakko ainakin jossain määrin tehtynä. Tällä hetkellä projektina on ollut styroksien levittäminen lattialle ja sitten putkari ja sähkäri on käyneet tekemässä omia hommiaan. Nyt alkaa näyttää siltä, että lattiaa päästään valamaan ensi viikolla tai sitten viimestään seuraavalla. Sitten se kuivuukin sen 8 viikoa jonka jälkeen päästään tekemään väliseiniä ynnä muuta sellaista "pientä"

Kävi tossa asentajille pieni mokakin, ne nimittäin laittoi vahingossa khh:n ja pääoven oviaukot sekaisin. Tänään sitten asentaja kävi korjailemassa jälkiään, jotta saadaan pääovi oikeelle paikalleen. Ei kai sillä muuten olis ollu väliä, mutta pääovi on 10 cm leveempi kun khh:n ovi.

Tontti rupeaa olemaan täynnä kaikenlaista tavaraa, takkakin tuli jo tossa muutama viikko sitten. Mutta ei sitä päästä muuraamaan ennen kun lattia on kuivunut. Molemmat paketit on kuitenkin saapuneet ja muutenkin tuotteiden toimitus on ollut erinomaista. Erityiskiitos Isoverille jolla oli ennätyslyhyt toimitusaika. Papereissa luki että toimitus n. 3 viikkoa tilauksesta ja soitin sitten tehtaalle ja sieltä kysyttiin koska tarvitaan villat. Sanoin, että mahdollisimman nopeasti ja yllätys oli melkoinen kun setä soitti samana iltana ja sanoi että villakuorma on kohta tontilla!  Tuli kyllä tosi nopeesti!