Vielä viikko sitten näytti siltä, että raksalla kaikki sujuu vauhdilla, mutta nyt on hommat jostain syystä jymähtäneet paikoilleen. Eteisen ja tuulikaapin välinen seinä saatiin pystyyn, mutta muuten raksalla ei ole ainakaan viikkoon tapahtunut juuri mitään.

Putkaria ja sähkäri ei ole näkynyt, en tiedä oisko niiden edes vielä tarvinnut tullakkaan mutta ei ne paljon ole käyneet. Laatottaja / muurari kuppaa jossain, hänkään ei ole käynyt pariin viikkoon. Saunan ja pesuhuoneen seinästä puuttuu paria riviä harkkoja ja laatoittamista ei ole päästy aloittaamaan, kun pesuhuoneen lattia on vielä osittain kostea. Sitten odotellaan iv-asentajaa ( joka muuten on mun isoveikka) jonka pitäis tulla tekemään iv-jutut loppuun kunhan ensin kerkeää.

Siirrettiin kalusteiden ja kodinkoneiden toimitustakin kesäkuulle, kun ei tästä nyt tunnu taas tulevan yhtään mitään. En pääse maalaamaan olohuonetta ennen kun iv-asentaja tulee, että saadaan siirrettyä vintin lattialankut vintille pois olohuoneesta.

Kaiken kukkuraksi miehen isä, joka on ollut suuri apu rakentamisessa, lähti viikoksi hiihtämään ja sen jälkeen 3 viikoksi Kuubaan joten hommat hidastuu senkin vuoksi.

Huomenna menen joka tapauksessa hiomaan vielä kertaalleen meidän makkarin seinnät ja maalaan ei tapetoivat seinät pintamaalilla. Päästään edes vähän eteenpäin.